Sa aducem bucuria sarbatorilor in inima acestei fetite si a mamei ei!

mcHaideti sa ajutam, sa nu fim nepasatori, acum ca se aproprie sarbatorile de iarna! Este vorba de o femeie tanara in varsta de 38 de ani,care are o fetita de 3 ani.Femeia are cancer, a fost
descoperita cu cancer acum un an,are dureri groaznice si medicii i-au spus ca nu se poate opera. Are cancer la sold. Sta impreuna cu parintii ei,destul de in varsta si bolnavi, iar sotul ei lucreaza ca sofer pe tir si vine rar acasa. E o fata extraordinara care nu a cerut niciodata nimic de la nimeni, a facut tratamente sa tina sarcina si acum nu se poate bucura de fetita ei.Ne dorim tare mult sa ii putem duce cate ceva in pragul sarbatorilor, sa putem bucura familia, mai ales fetita, chiar daca ea spune ca nu are nevoie de ajutor. Ea nu o sa fie ok! E constienta ca moare!!!

Spune cateodata ca si-ar dori sa moara mai repede ca sa scape de dureri, insa imediat spune ca ar mai vrea sa-si vada si fetita crescand…Asa ca haideti sa ajutam si noi cu tot ce putem, orice suma este bine venita, orice jucarie, hainute pentru fetita, sunt primite cu drag.Pentru a lua legatura cu persoana care se ocupa de strangerea de fonduri, nu ezitati sa apelati la telefon: 0784506863 sau pe Facebook doamna Sandoiu Daniela.
Va multumim pentru sustinere!
Si nu uitati,uniti putem aduce zambete pe fetele oamenilor necajiti!
facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *